Ingrediente
●
Tacâm de pui
1 buc
sau un pui întreg
●
Rădăcină de țelină
1 buc
●
Albitură
1 buc
păstârnac
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 2
Toate legumele se curăță și se pun la fiert odată cu carnea. Spumăm bine totul, iar când s-au fiert, le scoatem într-un castron. Pieptul se toacă mărunt și se pune la loc în zeamă.
Pas 3
Un morcov, puțină țelină și puțină albitură se pisează ușor cu furculița.
Pas 4
Gălbenușurile se amestecă cu smântâna.
Pas 5
Se iau 2-3 polonice de supă fierbinte și se amestecă ușor cu compoziția de smântână, ca să nu brânzească.
Pas 6
Tragem oala de pe foc și adăugăm ușor toată compoziția, amestecând ușor.
Pas 7
Tocăm mărunt mărarul și îl punem în oală.
Cantitate:
3 l
(6 porții)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
90 min
Data publicării: