Ingrediente
●
Piept rață
1 buc
rață de curte
●
Pătrunjel rădăcină
1 buc
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Pieptul de rață se taie în două și se pune la fiert. După ce s-a luat spuma se acoperă și se fierbe la foc mic timp de 2 ore.
Pas 2
După 2 ore adăugăm sarea și legumele rase.
Pas 3
După 10 minute adăugăm orezul.
Pas 4
Măsurăm proporția 1 parte orez la 4 și 1/2 de supă (fiind pentru copii nu-l închegăm foarte tare) și dacă mai este nevoie adăugăm apă.
Punem la cuptor la foc mic pentru 30 de minute.
Pas 5
Servim cald, opțional se poate adăuga pătrunjel verde.
Cantitate:
4 buc
(porții)
Timp de preparare:
180 min
Dificultate:
dificil
Timp total de pregătire:
60 min
Data publicării:
Notă:
5 (1 voturi)