Ingrediente
●
Masline verzi, fara samburi
70 g
●
Muschi de porc afumat, preparat in casa
80 g
●
Sare, piper negru
2 g
după gust
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 3
Radem caşul de oaie pe răzătoarea mare.
Pas 4
Amestecăm caşul ras cu ouăle.
Pas 5
Adăugăm treptat făina amestecată cu praful de copt şi mixăm bine.
Pas 6
Măslinele fără sâmburi le tăiem rondele.
Pas 8
Muşchiul de porc îl tăiem cuburi de maxim 2-3 cm.
Pas 9
Jambonul de porc feliat în prealabil îl tăiem cuburi mici.
Pas 10
Adăugăm jambonul şi pastrama de porc în compoziţie.
Pas 11
Adăugăm porumbul dulce şi condimentăm după gust cu sare şi piper negru.
Pas 12
Tapetăm cu făină două tăvi de chec de silicon şi turnăm aluatul obţinut.
Pas 13
Ungem deasupra cu ou bătut.
Pas 14
Punem la cuptor la temperatura de 180 grade timp de 40-45 de minute
Cantitate:
2 buc
(tăvi de chec)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
100 min
Data publicarii: