Ingrediente
●
Galete de orez
1 buc
1 PAKET
●
Conserva creveti
1 buc
SAU EKIVALENTUL IN PROASPAT
●
Conserva crab
1 buc
SAU EKIVALENTUL IN PROASPAT
●
Creveti
100 g
CAM 40BUCATI
●
Vermicele se soia
50 kg
●
Sos de soia
4 linguri
INLOCUIESTE SAREA
●
Coriandru verde
1 buc
JUMATATE DE LEGATURA
●
Ciuperci negre chinezesti uscate
12 g
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
INGREDIENTELE(PRIMA PARTE)
Pas 2
INGREDIENTELE(A DOUA PARTE SI ULTIMA)
Pas 3
CIUPERCILE NEGRE SE PUN LA REHIDRATAT IN APA CALDA PT 15-30MIN
Pas 4
PESTE VIERMICELELE DE OREZ TURNATI APA FIERBINTE SI LE LASATI LA REHIDRATAT 10MIN
Pas 5
SI CU GERMENII SOIA FACEM ACEEASI KESTIE,PUNEM APA FIERBINTE PESTE EI,TOT PT 10MIN
Pas 6
MORCOVUL IL CURATATI SI IL DATI PE RAZATOAREA MICA,APOI IL PUNETI INTR-UN BOL INNALT
Pas 7
CEAPA O CURATATI SI O TAIATI MARUNT SI TUP SI EA IN BOL
Pas 8
CORIANDRUL IL SPALATI SI IL TAIATI MARUNT SI TUP IN BOL
Pas 9
AU TRECUT CELE 10MIN,PUNETI LA SCURS INTR-O STRECURATOARE VIERMICELELE,APOI LE DATI UN JET DE APA RECE,APOI LE PASTRATI INTR-UN BOL
Pas 10
ACELASI PROCEDEU SI PT GERMENII SOIA
Pas 11
SI ULTIMELE CU ACELASI PROCEDEU SUNT CIUPERCILE NEGRE,DUPA CE OBSERVATI K S-AU HIDRATAT BINE
Pas 12
GERMENII SOIA II MARUNTITI BINE CU UN CUTIT,APOI IN BOL
Pas 13
CATELUL DE USTUROI SE PISEAZA
Pas 14
DUPA CE ATI SCURS BINE CONSERVA DE CRAB O ADAUGATI IN BOL
Pas 15
LA FEL SI CU CEA DE CREVETI?APOI TUP IN BOL
Pas 17
CELE 4 LINGURI DE SOS SOIA
Pas 18
CELE 4 LINGURI DE SOS NEM-UOC
Pas 20
VERMICELE DE OREZ LE MARUNTIM,APOI TUP IN BOL SI AMESTECAM
Pas 21
DUPA CE AM AMESTECAT,PUNEM CAPAC SI TUP LA FRIGIDER PT 1H
Pas 22
INCEPEM PROCEDEUL PATEURILOR:
ACEASTA ESTE GALETA DE OREZ
Pas 23
VA PREGATITI UN CASTRON BOL INCAPATOR SI UN PROSOP DE BUCATARIE USCAT.
GALETA DE OREZ SE SCUFUNDA CATEVA SECUNDE IN APA CALDA INTORCAND-O PERIODIC,CAND SPUN CATEVA SECUNDE,MA REFER LA3,4 SEC,SE INMOAIE REPEDE
Pas 24
SCURGEM PUTIN DE APA GALETA APOI O PUNEM PE PROSOPUL USCAT SI O NETEZIM CU MANA,TREBUIE SA AIBA ACEEASI TEXTURA PESTE TOT,O INTORCETI,PROSOPUL TREBUIE SA ABSOARBA EXCESUL DE APA,SI LA ACEST PAS TREB SA VA GRABITI PT K SE UMEZESTZE PREA TARE APOI NUMAI PUTETI LUCRA CU EA
Pas 25
DE PE PROSOP,O MUTATI PE O PLANSETA DE TAIAT
Pas 26
INCEPEM MONTAREA PATEULUI:
PE 1/3 DI MARGINEA FOII,PUNEM O LINGURA DIN UMPLUTURA SI 2 CREVETI
Pas 27
PESTE UMPLUTURA ADUCEM MARGINEA DE GALETA, SI STRANGEM PUTIN,SA AIBA APARENTA UNUI CILINDRU,UNEI SARMALUTE
Pas 28
APOI MARGINILE LATERALE CILINDRULUI,LE IMPATURIM PE EL,UNA
Pas 30
APOI RULAM,DAR NU PREA STRANS,PT CA VOR CRAPA LA PRAJIT
Pas 32
SA VA PREGATITI DIN TIMP,O TAVA DE CUPTOR CU UN PROSOP DE BUCATARIE USCAT PUS IN EA,
TREBUIE SA AVETI GRIJA SA LASATI SPATIU INTRE PATEURI PT CA IN ACEST STADIU SE LIPESC FOARTE TARE
AICI EU AVANSASEM,MI-AU IESIT IN TOTAL 22 PATEURI
Pas 33
DUPA CE TERMINATI TOATA UMPLUTURA,PUNETI ULEIUL LA INCINS INTR-UN WOK
Pas 34
SI PUNETI CATE 3,4 PATEURI,SI AVETI GRIJA CU ELE CA SE LIPESC TARE,SI LE INTORCETI PERIODIC,TIMP DE 4 MIN DAK VRETI SA LE MANCATI A DOUA ZII-INAINTE DE DEGUSTARE LE MAI PRAJITI PANA LE RUMENITI,DAK LE MANCATI IMEDIAT,LE RUMENITI ACUM,EU PE ALE MELE LE-AM TINUT NUMAI 4 MIN,PT K NU-MI TREBUIAU IMEDIAT
Pas 35
LE SCOATETI CU O PALETA PE UN PLATOU CU SERVETELE,SA SE SCURGA DE ULEI(AICI AVANSASEM),APOI LE MUTATI PE UN PLATOU MARE,SI ASA PANA LE TERMINATI PE TOATE,SI PE PLATOU LE LASATI SPATIU INTRE ELE.
Pas 36
EU PT A LE SERVII A2A ZII LE AM RUMENIT PUTIN INTR-O TIGAIE FARA ULEI,(FETELE LA REGIM,INTELEGETI DE CE),DAR NORMAL SE PRAJESC PANA SE RUMENESC IN ULEI.
Pas 37
SI AICI REZULTATUL!
DEGUSTAREA SE FACE CU FRUNZE DE SALATA,FOI DE MENTA SI SOS NEM-UOC
Pas 38
PE O FARFURIE PUNEM FRUNZA DE SALATA SI IN MIJLOCUL EI FRUNZELE DE MENTA
Pas 39
APOI PATEUL SI RULAM SALATA
Pas 40
APOI INMUIEM IN SOS SI MANCAM TOT,PANA SI DEGETELE.....
RETETA PARE LUNGA SI GREA,DAR VA GARANTEZ K O SA VA AMUZATI SI REZULTATUL O SA VA PLACA!
POFTA BUNA
Pas 41
P.S. DAK ALUATUL VI SE PARE PREA LIKID(ASA A FOST LA MINE),ADAUGATI 2 LINGURI DE FAINA.ALUATUL TREBUIE SA AIBA CONSISTENTA ALUATULUI DE CHIFTELUTE
Cantitate:
2 g
(CAM 20 25 BUCATI)
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
90 min
Data publicarii:
Sursa:
PRIETENA MEA CHEN