Ingrediente
●
Carne de porc tocată
250 g
●
Sare, piper, boia dulce
1 lingurita
după gust
●
Usturoi
1 buc
1 cățel presat
●
Pesmet
1 buc
1/2 lingură
●
Făină
1 lingura
o lingură bună
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 2
Amestecăm carnea tocată cu celelalte ingrediente: sarea, piperul, boiaua, oul, pesmetul, usturoiul. Eu am adăugat și o lingură bună de făină ca să fie compoziția bună de modelat. (1 ou e cam prea mult pentru 250 g carne)
Pas 3
Cu mâinile ude, începem să modelăm chiftelele. Le așezăm într-o tavă, pe hârtie de copt.
Pas 4
Le băgăm la cuptor până se rumenesc. Eu le-am ținut vreo 40-50 de minute, nici nu știu exact, dar puteți deschide cuptorul să vă uitați la ele.
Pas 5
Dacă le preferați mai crocante/rumenite, le întoarceți o dată pe cealaltă parte în timpul ce stau la cuptor, așa cum am făcut și eu.
Pas 6
Vă arăt și o secțiune. Sunt absolut gustoase! Poftă bună!
Cantitate:
14 buc
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
55 min
Data publicării: