Ingrediente
●
Sare,piper
1 lingurita
dupa gust
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Ceapa se curata si se taie rondele.Se desface usor fiecare inel sa nu se rupa.
Pas 2
Faina se amesteca cu doua linguri de apa foarte rece, se pune oul, sarea si piperul si se amesteca bine. Nu se pune sare pe ceapa pt. ca se inmoaie. Se pun pe rand inele de ceapa in compozitia cu ou.
Pas 3
...si se prajesc in uleiul incalzit bine. Nu se pun multe deodata in ulei sa nu se atinga intre ele. Se prajesc pe ambele parti si se scot pe hartie de bucatarie, scurse bine de ulei. Atentie ca se prajesc foarte repede, eu am avut ajutorul meu de nadejde care ma ajutat.
Cantitate:
250 g
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
10 min
Data publicarii:
Nota:
4 (1 voturi)