Ceapa rosie pane

Ceapa rosie pane

Un aperitiv f. usor de facut si chiar daca este prajita ceapa, comparind cu chipsurile cred ca este mai putin daunator. Ceapa ramane crocanta dar nu mai este iute si sunt bune si calde si reci.

Ingrediente

Ceapa rosie
2 buc
Oua
1 buc
Ulei
500 ml
Faina
1 linguri
Sare,piper
1 lingurite
dupa gust

Pasi de urmat

1

Ceapa se curata si se taie rondele.Se desface usor fiecare inel sa nu se rupa.

2

Faina se amesteca cu doua linguri de apa foarte rece, se pune oul, sarea si piperul si se amesteca bine. Nu se pune sare pe ceapa pt. ca se inmoaie. Se pun pe rand inele de ceapa in compozitia cu ou.

3

...si se prajesc in uleiul incalzit bine. Nu se pun multe deodata in ulei sa nu se atinga intre ele. Se prajesc pe ambele parti si se scot pe hartie de bucatarie, scurse  bine de ulei. Atentie ca se prajesc foarte repede, eu am avut ajutorul meu de nadejde care ma ajutat.

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 250 grame
Timp de preparare: 10 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 10 min
Data publicarii:
Nota: 4 (1 voturi)
Colectii: Aperitive Festive

S-ar putea sa-ti mai placa

Comentarii

amalia80
amalia80 17 mai 2011, 17:09

Vazusem ceva similar pe Travel TV si chiar promisesem sa incerc. Felicitari pentru propunere!

timotei
timotei 25 ian 2015, 01:37

Americanii papa la ceapa dea acesta ,mie unu numi place ceapa delok

tiki
tiki 14 mai 2015, 16:31

Buna. Ce sa zic ? .Am facut si eu aceste ineluse, dar cum de fel ma complic am pus mai multe ingrediente (usturoi praf,  cimbru, boia iute, fulgi de cartofi piure, ou nu am pus) si la sfarsit le-am dat si prin pesmetul cam mare(facut de mine). Ce sa zic? Bune, chiar f. bune, dar mi s-a parut un lucru migalos. Ma gandeam ca mai bine faceam 5 snitele pane si mergea mai repede si te si saturai ca lumea. Mi s-a parut ca a durat -ca timp-f. mult prajitul. Asa, cand ai timp, merge. Multumesc de reteta.

Poza mea pentru reteta:
Nota mea pentru reteta: