Ingrediente
●
Sare, piper
1 lingurita
după gust
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Ceapa se curăță și se taie rondele. Se desface ușor fiecare inel să nu se rupă.
Pas 2
Făina se amestecă cu două linguri de apă foarte rece, se pune oul, sarea și piperul și se amestecă bine. Nu se pune sare pe ceapă pt. că se înmoaie. Se pun pe rând inele de ceapă în compoziția cu ou.
Pas 3
...și se prăjesc în uleiul încâlzit bine. Nu se pun multe deodată în ulei să nu se atingă între ele. Se prăjesc pe ambele părți și se scot pe hârtie de bucătărie, scurse bine de ulei. Atenție că se prăjesc foarte repede, eu am avut ajutorul meu de nădejde care mă ajutat.
Cantitate:
250 g
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
10 min
Data publicării:
Notă:
4 (1 voturi)