Minirulade cu crusta crocanta

C
Minirulade cu crusta crocanta

Va propun reteta unor minirulade foarte gustoase, cu crusta usor crocanta, a carei umplutura o puteti alege dupa placul vostru, fie, cum am facut eu, masline si ciuperci, fie ardei capia, gogosari marinati, castraveti murati, posibilitatile sunt nesfarsite.

Pot fi facute atat pentru o masa de sarbatoare, dar si pentru o masa obisnuita, pentru ca se fac foarte repede si usor.

Ingrediente

Piept de pui dezosat
1 buc
Fulgi de porumb
100 g
Oua
2 buc
Boia ardei dulce
1 linguri
Sare,piper
1 lingurite
Faina
2 linguri
Cascaval
70 g
Ciuperci
100 g
Marar
1 buc
Masline
100 g

Pasi de urmat

1

Taie pieptul de pui ca pentru snitele, pe orizontala. Dintr-un piept de pui va ies 4 bucati.  Bati pieptul  de pui, sarezi , piperezi dupa gust.

Presari marar.

 

2

Pui masline taiate marunt, ciuperci conservate sau daca aveti proaspete, fierte in prealabil, taiate felii.Le poti umple si cu ardei capia sau gogosar marinat.

 

3

Presari cascaval ras

 

4

Ruleaza.

 

5

Faci o compozitie din 2 oua batute cu sare,piper,1 ling. de boia, 2 ling. de faina.

Maruntesti fulgii de porumb  in blender sau cu sucitorul (facaletul).

Dai rulourile mai intai prin ouale batute

6

apoi prin fulgii maruntiti.


7

Prajesti rulourile la foc mic pe toate partile. Dupa aceea, le scoti pe o hartie absorbanta.

8

Vedere frontala


Arata-ne si noua poza cu ce ti-a iesit, scrie-ne ideile sau intrebarile tale pe grupul nostru de Facebook "Gatim acasa cu LaLena"!

Click aici!

Cantitate: 4 bucati
Timp de preparare: 20 min
Dificultate: mediu
Timp total de pregatire: 40 min
Data publicarii:
Colectii: Aperitive Festive

S-ar putea sa-ti mai placa

Comentarii

Nici un comentariu pana acum. Posteaza tu primul comentariu !