Minirulade cu crusta crocanta

C
Minirulade cu crusta crocanta

Va propun reteta unor minirulade foarte gustoase, cu crusta usor crocanta, a carei umplutura o puteti alege dupa placul vostru, fie, cum am facut eu, masline si ciuperci, fie ardei capia, gogosari marinati, castraveti murati, posibilitatile sunt nesfarsite.

Pot fi facute atat pentru o masa de sarbatoare, dar si pentru o masa obisnuita, pentru ca se fac foarte repede si usor.

Ingrediente

Piept de pui dezosat
1 buc
Fulgi de porumb
100 g
Oua
2 buc
Boia ardei dulce
1 linguri
Sare,piper
1 lingurite
Faina
2 linguri
Cascaval
70 g
Ciuperci
100 g
Marar
1 buc
Masline
100 g

Pasi de urmat

1

Taie pieptul de pui ca pentru snitele, pe orizontala. Dintr-un piept de pui va ies 4 bucati.  Bati pieptul  de pui, sarezi , piperezi dupa gust.

Presari marar.

 

2

Pui masline taiate marunt, ciuperci conservate sau daca aveti proaspete, fierte in prealabil, taiate felii.Le poti umple si cu ardei capia sau gogosar marinat.

 

3

Presari cascaval ras

 

4

Ruleaza.

 

5

Faci o compozitie din 2 oua batute cu sare,piper,1 ling. de boia, 2 ling. de faina.

Maruntesti fulgii de porumb  in blender sau cu sucitorul (facaletul).

Dai rulourile mai intai prin ouale batute

6

apoi prin fulgii maruntiti.


7

Prajesti rulourile la foc mic pe toate partile. Dupa aceea, le scoti pe o hartie absorbanta.

8

Vedere frontala


Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 4 bucati
Timp de preparare: 20 min
Dificultate: mediu
Timp total de pregatire: 40 min
Data publicarii:
Colectii: Aperitive Festive

S-ar putea sa-ti mai placa

Comentarii

Nici un comentariu pana acum. Posteaza tu primul comentariu !