Minirulade cu crustă crocantă
Vă propun rețeta unor minirulade foarte gustoase, cu crustă ușor crocantă, a cărei umplutură o puteți alege după placul vostru, fie, cum am făcut eu, măsline și ciuperci, fie ardei capia, gogoșari marinați, castraveți murați, posibilitățile sunt nesfârșite.
Pot fi făcute atât pentru o masă de sărbătoare, dar și pentru o masă obișnuită, pentru că se fac foarte repede și ușor.
Ingrediente
●
Piept de pui dezosat
1 buc
●
Boia ardei dulce
1 lingura
●
Sare, piper
1 lingurita
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Taie pieptul de pui ca pentru șnițele, pe orizontală. Dintr-un piept de pui va ieși 4 bucăți. Bați pieptul de pui, sărezi, piperezi după gust.
Presari mărar.
Pas 2
Pui măsline tăiate mărunt, ciuperci conservate sau dacă aveți proaspete, fierte în prealabil, tăiate felii. Le poți umple și cu ardei capia sau gogoșar marinat.
Pas 5
Faci o compoziție din 2 ouă bătute cu sare, piper, 1 ling. de boia, 2 ling. de făină.
Mărunțești fulgii de porumb în blender sau cu sucitorul (făcălețul).
Dai rulourile mai întâi prin ouăle bătute
Pas 6
apoi prin fulgii mărunțiți.
Pas 7
Prăjești rulourile la foc mic pe toate părțile. După aceea, le scoți pe o hârtie absorbantă.
Cantitate:
4 buc
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
40 min
Data publicării: