Minirulade cu crusta crocanta
Va propun reteta unor minirulade foarte gustoase, cu crusta usor crocanta, a carei umplutura o puteti alege dupa placul vostru, fie, cum am facut eu, masline si ciuperci, fie ardei capia, gogosari marinati, castraveti murati, posibilitatile sunt nesfarsite.
Pot fi facute atat pentru o masa de sarbatoare, dar si pentru o masa obisnuita, pentru ca se fac foarte repede si usor.
Ingrediente
●
Piept de pui dezosat
1 buc
●
Boia ardei dulce
1 lingura
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Taie pieptul de pui ca pentru snitele, pe orizontala. Dintr-un piept de pui va ies 4 bucati. Bati pieptul de pui, sarezi , piperezi dupa gust.
Presari marar.
Pas 2
Pui masline taiate marunt, ciuperci conservate sau daca aveti proaspete, fierte in prealabil, taiate felii.Le poti umple si cu ardei capia sau gogosar marinat.
Pas 5
Faci o compozitie din 2 oua batute cu sare,piper,1 ling. de boia, 2 ling. de faina.
Maruntesti fulgii de porumb in blender sau cu sucitorul (facaletul).
Dai rulourile mai intai prin ouale batute
Pas 6
apoi prin fulgii maruntiti.
Pas 7
Prajesti rulourile la foc mic pe toate partile. Dupa aceea, le scoti pe o hartie absorbanta.
Cantitate:
4 buc
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
40 min
Data publicarii: