Ardei umpluti cu branza si marar

Ardei umpluti cu branza si marar

Un aperitiv simplu si gustos.

Ingrediente

Branza de vaci
250 g
Branza feta
200 g
Smantana
150 g
Marar verde
1 buc
(legatura)
Masline negre
100 g

Pasi de urmat

1

Intr-un castron punem branza feta pe care o pisam bine, apoi adaugam branza de vaci si smantana si le amestecam bine pana obtinem o pasta.

2

Spalam mararul, il stergem, il tocam marunt si il adaugam peste branza. Amestecam totul foarte bine. Bagam castronul la frigider si in timpul asta ne curatam ardeii, ii spalam si ii stergem de apa.

3

Taiem ardeii pe lungime sferturi sau jumatati. Scoatem pasta de branza, umplem cu ea bucatile de ardei si le decoram cu cate o maslina pe fiecare.

    POFTA   BUNA !

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 10 bucati
Timp de preparare: 20 min
Dificultate: mediu
Timp total de pregatire: 45 min
Data publicarii:

S-ar putea sa-ti mai placa

Comentarii

Nici un comentariu pana acum. Posteaza tu primul comentariu !