Ingrediente
●
Oase graf (vită/porc)
1 buc
o caserolă
●
Carne tocată de porc
250 g
●
Rădăcină de țelină
1 buc
●
Verdeață (mărar, pătrunjel)
1 buc
●
Pastă de tomate
3 linguri
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Pregătim ingredientele.
Din poză lipsesc oasele garf, pentru că soțul meu le-a pus la fiert până să ajung eu în bucătărie.
Pas 2
Facem compoziția de perișoare cât se fierb bine oasele. Tocăm o ceapă, punem un ou, verdeață, o lingură de pastă de tomate, sare și piper după gust. Amestecăm bine și formăm perișoarele.
Pas 3
Pregătim zarzavatul pentru ciorbă. Tocăm ceapa, morcovul și păstârnacul. Țelina eu o rad pe răzătoarea mică. Cartoful îl punem spre sfârșit tăiat cubulețe.
Pas 4
După ce au fiert oasele, adăugăm perișoarele.
După primul clocot adăugăm toate legumele în afara de cartofi.
Pas 5
Când perișoarele se ridică la suprafață înseamnă că sunt fierte și adăugăm cartofii și pasta de tomate.
Pas 6
Pregătim verdeața și batem un ou ca să dregem ciorba - opțional.
Pas 7
După ce s-au fiert cartofii bine adăugăm oul și amestecăm cu furculița.
Pas 8
Adăugăm borșul și verdeața.
Se servește cu smântână!
Poftă mare!
Cantitate:
3 l
Timp de preparare:
90 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
20 min
Data publicării: