Pui a la bunica
reteta postata de Elena (Ellena)
O toconita de pui de la bunica, in care pot spune ca e absolut delicioasa. Este printrele cele mai delicioase tocanite care le prepar.
Recomand sa incercati si voi!
Ingrediente
●
Ceapa alba
2 buc
una mai mare, sau doua mai mici
●
Ceapa verde
3 buc
3-4 fire de ceapa ( optional )
●
Patrunjel verde
1 buc
2-3 fire pentru presarat deasupra
●
Sare
1 lingurita
se sareaza dupa preferinta
●
Ulei de masline
3 linguri
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 2
Pieptul de pui se spala, se toaca cubulete si se caleste in uleiul de masline, pana isi schimba culoarea.
Pas 4
Adaugam legumele dupa ce s-a calit pieptul de pui si lasam capacul acoperit la foc mediu pentru 5 min.
Pas 5
Se adauga sucul de rosii si o ceasca de apa.
Punem din nou capacul si lasam pentru 30- 40, pana cand s-au fiert legumele si puiul.
Pas 6
La sfarsit se condimenteaza se presara patrunjel verde.
Pas 7
Tocanita se serveste calda alaturi de mamaliguta si muraturi!
Pofta Buna!!!
Cantitate:
500 g
(3-4 portii)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
45 min
Data publicarii: