Paine neagra

A
Paine neagra

O paine dulceaga si buna facuta in casa!

Ingrediente

Faina grau
3 pahare
Tarata grau
1 pahare
Iaurt
1 pahare
Drojdie proaspata
10 g
Sare
1 lingurite
Oua
1 buc

Pasi de urmat

1

Punem faina, tarata si sarea intr-un bol mare.

2

Adaugam oul peste faina. Drojdia o topim in iaurtul caldut.

3

Amestecam bine ingredientele.

4

Framantam bine si lasam sa creasca timp de 1 ora.

5

Punem aluatul intr-o tava de cozonac si mai lasam sa creasca in tava inca jumatate de ora.

6

Cand este gata o umezim cu apa si o lasam sa se raceasca intr-un prosop curat.

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 1 kilogram
Timp de preparare: 120 min
Dificultate: mediu
Timp total de pregatire: 150 min
Data publicarii:
Colectii: Aluaturi

Comentarii

Nici un comentariu pana acum. Posteaza tu primul comentariu !