Ingrediente
●
Faina
200 g
eu am mai adaugat 5-6 linguri
●
Praf de copt
2 lingurite
●
Bicarbonat
1 buc
1 varf de cutit
●
Ciocolata alba/neagra
3 buc
cubulete
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 2
Punem intr-un vas toate ingredientele uscate: faina, praful de copt, bicarbonatul, zaharul, cacaoa si amidonul. Cu un tel le amestecam.
Pas 3
Intr-un alt vas amestecam laptele cu uleiul.
Pas 4
Adaugam amestecul de lapte cu ulei peste amestecul de ingrediente uscate. Amestecam cu telul. Eu am mai pus inca 5-6 linguri de faine pentru ca mi s-a parut cam moale aluatul.
Pas 5
Ungem cu unt si tapetam cu faina o forma de briose. A mea are 12 forme mici.
Pas 6
Cu o lingura turnam aluatul in forme: le umplem doar de jumatate pentru a le lasa loc sa creasca.
Pas 7
Le bagam la cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru 20-25 de minute.
Pas 8
Desi sursa retetei spune ca aluatul este pentru 12 briose, mie imi ies 24. Prima tava am facut-o simpla, iar in cea de-a doua am adaugat si bucatele mici de ciocolata.
Pas 9
Din nou, am fost zgarcita la ciocolata!
Pas 10
Aici le-am strans pe toate la un loc.
Pas 11
Si o sectiune!Pudrati-le cu zahar si puneti mai multe bucatele mici de ciocolata alba; vor fi si mai prezentabile. Pofta buna!
Cantitate:
24 buc
(12-24 briose, depinde de marimea formei de copt)
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
80 min
Data publicarii: