Ingrediente
●
Caș oaie sau cașcaval
150 g
●
Sare, piper negru, cimbru
2 g
după gust
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Într-un vas yena uns cu ulei punem dovleceii tăiați rondele de 1 cm. Le adăugăm 50 ml de apă, îi acoperim cu capacul și dăm timp de 10-15 minute la cuptor la foc maxim.
Pas 2
După ce s-au topit/muiat dovleceii în cuptor adăugăm în tava oul bătut și cuburi de caș de oaie.
Pas 3
Presărăm cu condimente și lăsăm la cuptor la foc mic timp de 20-30 de minute.
Pas 4
Când s-a făcut oul este gata!
Lăsăm 5 minute să se odihnească și servim!
Cantitate:
4 buc
(porții)
Timp de preparare:
90 min
Dificultate:
dificil
Timp total de pregătire:
120 min
Data publicării:
Notă:
5 (1 voturi)