Ingrediente
●
Praf de copt
1 lingurita
●
Esenta de vanilie
2 buc
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 2
In oala care intra la cuptor punem 6 linguri de zahar si le caramelizam. Dupa caramelizare, intindem repede pe peretii oalei, si lasam la rece.
Pas 3
Batem 8 oua bine, adaugam 8 linguri de zahar si mixam bine pana se topeste zaharul, mai punem o esenta de vanilie si laptele. Amestecam bine si turnam peste caramelul intarit.
Pas 4
Blatul : separam 4 oua, batem albusul spuma tare, adaugam 4 linguri de zahar, galbenusurile, esenta de vanilie , 4 linguri de faina si praful de copt. Mixam bine si turnam peste compozitia din oala.
Pas 5
Asa arata inainte de a fi bagat la cuptor. Cuptorul il incalzim 5 minute si apoi punem compozitia .
Lasam la cuptor , la foc mic, pana se desprinde blatul de pe marginile oalei.
Pas 6
Dupa ce este gata, mai lasam in oala 10 minute si apoi il rasturnam pe o farfurie. Se poate imbraca in frisca sau in ciocolata. Eu l-am lasat asa.
Cantitate:
8 buc
Timp de preparare:
50 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
15 min
Data publicarii:
Nota:
5 (5 voturi)