Ingrediente
●
Branza dulce de vaci
400 g
●
Gem
100 g
Sa nu fie prea lichid
●
Zahar
3 linguri
Se pune dupa gust
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Intr-un bol se amesteca branza de vaci, zaharul, grisul si ouale.
Pas 2
Vasul termorezistent se unge cu unt sau se pune foaia de copt in el.
Pas 3
Se pune in vas un strat de branza, apoi un strat de gem si iar un strat de branza. (Eu am facut 5 straturi, 3 de branza si 2 de gem). Ultimul strat sa fie de branza.
Pas 4
Se tine la cuptor 40-50 min. la 180*C.
Se serveste calda, cu smantana.
Pofta buna!
Cantitate:
500 g
(5-6 portii)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
50 min
Data publicarii: