Ingrediente
●
Foi de napolitană
3 buc
●
Miez de nucă
2 pahare
mărunțită
●
Esență de rom
1 lingura
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Punem zahărul într-o crăticioară pe foc și îl topim până se caramelizează puțin, după care se adaugă untul și se amestecă cu grijă până se topește. Se adaugă nuca mărunțită, ouăle bătute, esența de rom și stafidele și amestecăm totul foarte bine pe foc, după care se dă la o parte și se lasă puțin.
Pas 2
Crema obținută se întinde caldă între foi. La sfârșit se pune o greutate peste ultima foaie și se lasă la răcit mai mult timp sau de seara până dimineața, ca să se poată tăia bine.
Pas 3
După acest timp, prăjitura se taie frumos în formă de romb sau pătrat și se servește.
POFTĂ BUNĂ! 
Cantitate:
1 buc
(tavă)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
20 min
Data publicării:
Notă:
5 (1 voturi)