Brioșe cu pere
rețeta postată de amalia80
Brioșele preparate în acest mod păstrează perfect aroma perelor. Secretul acestei rețete este utilizarea perelor de toamnă (eventual 2 soiuri) care au zeamă puțină.
Încercați și veți fi surprinși de dulceața fină a acestor brioșe!
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Untul topit se amestecă cu zahărul.
Pas 2
Se încorporează treptat ouăle.
Pas 3
Se adaugă smântâna și se omogenizează.
Pas 4
Perele se curăță de semințe și se rad pe răzătoarea mare.
Pas 5
Perele rase se adaugă în aluat și se amestecă cu telul.
Pas 6
Se adaugă făina și se amestecă bine ca să nu rămână cocoloașe.
Pas 7
Se adaugă praful de copt și se amestecă bine.
Pas 8
Aluatul obținut se așează într-o formă clasică de brioșe în forme separate de silicon. Se obțin 22-24 de brioșe.
Eu am folosit formele de silicon și o tavă clasică de 12 brioșe.
Pas 9
Se pun în cuptor la 150-175 grade pentru 40 de minute
Pas 10
Se servesc reci simple sau stropite cu sirop de fructe.
Cantitate:
1 kg
Data publicării: