Ingrediente
●
Fulgi de ovaz fini
100 g
1 pahar de fulgi de ovaz, sa nu fie tari
●
Praf de copt
1 lingurita
●
Scortisoara
2 g
jumatate de lingurita,optional
●
Sare
1 g
un varf de cutit
●
Stafide
2 linguri
optional
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Mixezi untul la temperatura camerei cu zaharul
Pas 2
Adaugi oul, vanilia,laptele si amesteci totul cu lingura
Pas 3
Separat amesteci faina,praful de copt si sarea. Adaugi in compozitie.Adaugi fulgii de ovaz,stafide, scortisoara si amesteci. Aluatul trebuie sa fie moale,dar sa nu curga. Daca e tare, biscuitii vor iesi tari.Pui gramajoare cu lingura in tava tapetate cu hartie de copt
Pas 4
Ii coci pana devin aurii.Cu cat ii lasi mai mult, dar fii atenta sa nu-i arzi totusi, vor fi mai crocanti.
Cantitate:
40 buc
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
15 min
Data publicarii: