Salata de andive cu patrunjel si maioneza

Salata de andive cu patrunjel si maioneza

Andivele sunt niste legume foarte hranitoare, cu putine calorii si nu sunt chiar asa de sofisticate pe cat par, atat ca au o aroma putin deosebita, adica un gust usor amarui. Va recomand sa le consumati pentru ca sunt bogate in vitamine, minerale, ..., iar in Belgia (tara de origine) sunt numite si "aurul alb".

Ingrediente

Andive
1 kg
Patrunjel verde
1 buc
(legatura)
Maioneza
300 ml
Lime/lamaie
1 buc
Usturoi(catei)
2 buc
Sare si piper
1 lingurite

Pasi de urmat

1

Spalam bine andivele si patrunjelul, le stergem de apa si le taiem cotoarele.

2

Taiem andivele pe jumatate pe lungime, iar apoi in bucatele de 1-2 cm grosime.

3

Andivele astfel taiate impreuna cu patrunjelul tocat  le punem intr-un bol mare.

4

Adaugam maioneza si zeama stoarsa de la jumatete de lime.

5

Punem si cei doi catei de usturoi zdrobiti plus sare si piper.

6

Amestecam bine totul si salata este gata. 

     POFTA   BUNA !

Arata-ne si noua poza cu ce ti-a iesit, scrie-ne ideile sau intrebarile tale pe grupul nostru de Facebook "Gatim acasa cu LaLena"!

Click aici!

Cantitate: 500 grame
Data publicarii:
Colectii: Salate

S-ar putea sa-ti mai placa

Comentarii

Nici un comentariu pana acum. Posteaza tu primul comentariu !