Ingrediente
●
Bicarbonat de sodiu
8 g
0,5 lingura
●
Stafide
2 linguri
optional
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Se mixeaza oul cu zaharul
Pas 2
Se adauga uleiul,laptele caldut,gemul. Se amesteca bine,apoi se adauga bicarbonatul, stins cu un pic de otet,faina si cacaoua.Adaugati si nucile taiate grossier,eventual si stafide.
Pas 3
Se coace la cuptor aproximativ 35 minute,incercati-l cu scobitoarea.
Pas 4
Aici este gata. Se poate folosi ca si blat de tort, daca doriti, insiropat bine.
Pas 5
Il puteti orna cu glazura si nuca macinata, cum am facut eu, sau cu nuca de cocos
Cantitate:
1 kg
(o tava aproape cat cea de aragaz)
Timp de preparare:
40 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
20 min
Data publicarii:
Nota:
5 (2 voturi)