Ingrediente
●
Bicarbonat de sodiu
8 g
0,5 lingură
●
Stafide
2 linguri
opțional
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Se mixează oul cu zahărul
Pas 2
Se adaugă uleiul, laptele călduț, gemul. Se amestecă bine, apoi se adaugă bicarbonatul, stins cu un pic de oțet, făina și cacao. Adăugați și nucile tăiate grosier, eventual și stafide.
Pas 3
Se coace la cuptor aproximativ 35 minute, încercați-l cu scobitoarea.
Pas 4
Aici este gata. Se poate folosi ca și blat de tort, dacă doriți, însiropat bine.
Pas 5
Îl puteți orna cu glazură și nucă măcinată, cum am făcut eu, sau cu nucă de cocos
Cantitate:
1 kg
(o tavă aproape cât cea de aragaz)
Timp de preparare:
40 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
20 min
Data publicării:
Notă:
5 (2 voturi)