Ingrediente
●
Cappucino de ciocolata
1 buc
●
Esenta de vanilie
1 buc
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 2
Pregatim blatul: batem albusurile spuma tare, adaugam zaharul, galbenusurile, faina, cacao si praful de copt.
Pas 3
Punem la cuptor pentru 20 de minute la foc mediu.
Pas 4
Crema: intr-un vas termorezistent punem frisca lichida, plicul de cappuccino si ciocolata rupta bucatele, Punem la bain-marrie si lasam pana se topeste ciocolata.
Pas 5
Dupa ce-am luat de pe foc, o punem la frigider 2-3 ore pana se intareste crema.
Pas 6
Cand crema s-a intarit o mixam bine pana se intareste. IN CAZUL IN CARE CREMA NU SE INTARESTE SE ADAUGA 1 PLIC DE INTARITOR DE FRISCA.
Aceasta crema poarta numele de CREMA GANACHE.
Pas 7
Blatul il taiem in doua si il insiropam cu un sirop format din apa, zahar si esenta de rom.
Intindem jumatate de crema pe prima foaie.
Pas 8
Punem a doua foaie insiropata deasupra si restul de crema.Radem putina ciocolata si o dam la rece pentru 2 ore.
Cantitate:
10 buc
Timp de preparare:
120 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
20 min
Data publicarii:
Nota:
5 (2 voturi)