Ingrediente
●
Coajă de lămâie rasă
2 buc
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Pregătim ingredientele. Untul să fie la temperatura camerei.
Pas 2
Se bate bine cu un tel untul și zahărul.
Pas 3
Se adaugă ouăle, unul câte unul, și amestecăm bine.
Pas 4
Punem cele 2 pliculețe de zahăr vanilat și coaja rasă de la 2 lămâi.
Pas 5
Adăugăm făina și praful de copt și amestecăm bine, compoziția trebuie să fie ca o smântână densă.
Pas 6
Pentru această rețetă am folosit o tavă de 30x25cm tapetată cu hârtie de copt. Turnăm compoziția în tavă și o întindem uniform.
Pas 7
Lăsăm prăjitura la cuptor, la foc mic, pentru aproximativ 45 min, pe treapta din mijloc. După ce este gata, o lăsăm să se răcească, opțional se poate pudra cu zahăr pudră.
Poftă bună!
Cantitate:
15 portii
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
60 min
Data publicării: