Tocanita de cartofi

Tocanita de cartofi

O mancarica de cartofi cu multa ceapa, tocmai buna acum pe perioada postului.

Ingrediente

Cartofi
1 kg
Ceapa galbena
4 buc
Morcovi
2 buc
Marar
1 buc
(legatura)
Bulion / pasta de rosii
3 linguri
Sare,piper
1 lingurite
Ulei
3 linguri

Pasi de urmat

1

Curatam cepele si le taiem ceva mai mare.

2

Punem o oala pe foc cu uleiul, ceapa tocata si 3 linguri de apa.

3

Dam morcovii pe razatoarea mare si ii adaugam peste ceapa.

4

Cartofii curatati ii taiem cuburi mai mari, ca pentru mancare si ii spalam bine.

5

Dupa ce s-au mai calit ceapa si morcovul, adaugam cartofii si apa fiarta separat, cat sa-i acopere. Ii lasam sa fiarba cam 15 minute.

6

Cand cartofii s-au patruns adaugam mararul tocat marunt, bulionul, sare si piper dupa gust. Mai lasam 10 minute sa fiarba si cu bulionul.

    POFTA  BUNA !

Arata-ne si noua poza cu ce ti-a iesit, scrie-ne ideile sau intrebarile tale pe grupul nostru de Facebook "Gatim acasa cu LaLena"!

Click aici!

Cantitate: 4 bucati (portii)
Timp de preparare: 15 min
Dificultate: mediu
Timp total de pregatire: 50 min
Data publicarii:

S-ar putea sa-ti mai placa

Comentarii

Nici un comentariu pana acum. Posteaza tu primul comentariu !