Ingrediente
●
Bulion / pasta de rosii
3 linguri
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Curatam cepele si le taiem ceva mai mare.
Pas 2
Punem o oala pe foc cu uleiul, ceapa tocata si 3 linguri de apa.
Pas 3
Dam morcovii pe razatoarea mare si ii adaugam peste ceapa.
Pas 4
Cartofii curatati ii taiem cuburi mai mari, ca pentru mancare si ii spalam bine.
Pas 5
Dupa ce s-au mai calit ceapa si morcovul, adaugam cartofii si apa fiarta separat, cat sa-i acopere. Ii lasam sa fiarba cam 15 minute.
Pas 6
Cand cartofii s-au patruns adaugam mararul tocat marunt, bulionul, sare si piper dupa gust. Mai lasam 10 minute sa fiarba si cu bulionul.
POFTA BUNA !
Cantitate:
4 buc
(portii)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
50 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)