Ingrediente
●
Zahar
4 linguri
3-4 ling.,dupa gust
●
Bicarbonat de sodiu
1 lingurita
●
Faina
2 pahare
de fapt, nu am masurat, adaugi cat sa-ti iasa un aluat ca smantana de gros
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Mixezi (cu mixerul sau in blender) iaurtul,zaharul,ouale,uleiul,bicarbonatul stins cu un pic de otet.
Pas 2
Adaugi treptat faina,cat sa-ti iasa un aluat ca o smantana subtire.
Eu am folosit faina neagra 350 si aluatul mi-a iesit mai inchis la culoare.
Pas 3
torni cate un polonic de aluat in tigaie si coci pe ambele parti.
Le umpli cu ce doresti,noi le-am servit cu miere.
Cantitate:
15 buc
(15-20)
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
20 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)