Ingrediente
●
Ton bucati la conserva
2 buc
(cutii)
●
Ardei gras rosu
1 buc
(mare)
●
Ulei de masline
3 linguri
●
Specialitate branza rasa pt. paste (parmezan)
1 buc
(punga)
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Pregatim ingredientele: paste Barilla numarul 5 am folosit eu si sunt multumita, conservele de ton le-am luat diferite ca nu prea stiam care e mai buna si parca Hame arata mai bine si branza uscata rasa (sunt multe feluri in comert) sau bineinteles parmezan pt. cine are.
Pas 2
Curatam legumele si le spalam. Morcovii ii dam pe razatoarea mica.
Pas 3
Ardeiul gras il tocam marunt si daca va place mai tocati si un adei iute.
Pas 4
Intr-o tigaie incinsa punem uleiul de masline (nu prea mult ca il vom pune si pe cel din coservele de peste) in care vom cali morcovul si ardeiul pentru 7-8 minute.
Pas 5
Dupa acest timp adaugam si tonul plus sare si piper dupa gust. Bine, daca a-ti pus ardei iute nu mai puneti si piper. Le mai calim impreuna vreo 5 minute.
Pas 6
Intre timp fiebem si pastele dupa timpul indicat pe ambalaj.
Pas 7
Le scoatem, le trecem pe sub un jet de apa rece si le scurgem.
Pas 8
Le amestecam bine si la servim calde cu parmezan pe deasupra.
Cantitate:
4 buc
(portii)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
40 min
Data publicarii: