Spaghetti cu bucatele de ton

Spaghetti cu bucatele de ton

O reteta buna, care mie mi-a placut tare mult de cum am gustat prima data si pe care am "furat-o" de la un prieten care lucreaza in Italia. Bine, am adaptat-o si eu la ce ingrediente avem si noi pe aici si a iesit ceva destul de bun.

Ingrediente

Spaghetti
350 g
Ton bucati la conserva
2 buc
(cutii)
Morcovi
3 buc
Ardei gras rosu
1 buc
(mare)
Ulei de masline
3 linguri
Sare,piper
1 lingurite
Specialitate branza rasa pt. paste (parmezan)
1 buc
(punga)

Pasi de urmat

1

Pregatim ingredientele: paste Barilla numarul 5 am folosit eu si sunt multumita, conservele de ton le-am luat diferite ca nu prea stiam care e mai buna si parca Hame arata mai bine si branza uscata rasa (sunt multe feluri in comert) sau bineinteles parmezan pt. cine are.

2

Curatam legumele si le spalam. Morcovii ii dam pe razatoarea mica.

3

Ardeiul gras il tocam marunt si daca va place mai tocati si un adei iute.

4

Intr-o tigaie incinsa punem uleiul de masline (nu prea mult ca il vom pune si pe cel din coservele de peste)  in care vom cali morcovul si ardeiul pentru 7-8 minute.

5

Dupa acest timp adaugam si tonul plus sare si piper dupa gust. Bine, daca a-ti pus ardei iute nu mai puneti si piper. Le mai calim impreuna vreo 5 minute.

6

Intre timp fiebem si pastele dupa timpul indicat pe ambalaj.

7

Le scoatem, le trecem pe sub un jet de apa rece si le scurgem.

8

Le amestecam bine si la servim calde cu parmezan pe deasupra.

Arata-ne si noua poza cu ce ti-a iesit, scrie-ne ideile sau intrebarile tale pe grupul nostru de Facebook "Gatim acasa cu LaLena"!

Click aici!

Cantitate: 4 bucati (portii)
Timp de preparare: 10 min
Dificultate: mediu
Timp total de pregatire: 40 min
Data publicarii:

Comentarii

Nici un comentariu pana acum. Posteaza tu primul comentariu !