Ingrediente
●
Șuncă presată
3 buc
(felii)
●
Ceapă verde
3 buc
(fire)
●
Brânză telemea
100 g
(vacă, oaie)
●
Sare, piper
3 g
(după gust)
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Tăiem șunca bucățele și o punem în tigaia cu ulei la călit.
Pas 2
Apoi adăugăm ceapa verde tocată.
Pas 3
Peste ele turnăm ouăle bătute cu sare și piper și amestecăm. Dacă brânza este sărată, aveți grijă la sare.
Pas 4
Adăugăm brânza mărunțită și mărarul tocat.
Pas 5
Amestecăm bine totul până când considerăm că este gata (după preferință).
POFTĂ BUNĂ!
Cantitate:
2 buc
(porții)
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
15 min
Data publicării: