Tarta cu branza, ciuperci si bacon

Tarta cu branza, ciuperci si bacon

Tot mi-am propus sa fac o tarta sarata cu branza, ciuperci si bacon si am facut, pot spune ca s-a terminat rapid, nu a mai ramas nici macar o feliuta

O reteta simpla si rapida, dar foarte gustoasa!

Atentie nu se pune sare pentru ca are sare branza si baconul!

Ingrediente

Aluat foietaj proaspat
1 buc
Bacon
200 g
Branza feta sau telemea
150 g
Ciuperci albe proaspete
150 g
Oua
3 buc
Smantana
50 g
Verdeata (marar, patrunjel)
1 buc
cateva fire de verdeata

Pasi de urmat

1

Ingredientele sunt pregatite.

2

Intindem aluatul in forma de tarta, unsa cu ulei si pudrata cu faina, si o intepam cu furculita din loc in loc.

3

Punem sunculita pe toata suprafata aluatului.

4

Adaugam si ciupercile taiate feliute.

5

Si punem si branza taiata cubulete.

6

Intr-un bol mixam ouale cu smantanta si verdeata tocata fin.

7

Turnam compozitia mixata pe toata suprafata tartei.

8

Dam la cuptor pentru aproximativ 45-50 min la 175 grade.

9

O lasati sa se racoreasca putin si o feliati!

Pofta Buna!

Arata-ne si noua poza cu ce ti-a iesit, scrie-ne ideile sau intrebarile tale pe grupul nostru de Facebook "Gatim acasa cu LaLena"!

Click aici!

Cantitate: 500 grame (8 portii)
Timp de preparare: 25 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 70 min
Data publicarii:
Nota: 5 (1 voturi)

Comentarii

lena
Elena (lena) 16 feb 2011, 10:12

Ellena, tot respectul!

Tarta arata super si chiar indeamna sa o incerc si eu.

gabriela29sv
gabriela29sv 16 feb 2011, 10:18

Arata foarte bine ,Ellena .... ,n-ar rezista nimeni in fata acestei tarte

Nota mea pentru reteta:
Ellena
Elena (Ellena) 16 feb 2011, 13:42

Ti-o recomand sa o faci macar odata Lena si apoi o sa vrei sa o mai faci!

Va multumesc Lena si Gabriela pentru complimente!