Tarta cu branza, ciuperci si bacon

Tarta cu branza, ciuperci si bacon

Tot mi-am propus sa fac o tarta sarata cu branza, ciuperci si bacon si am facut, pot spune ca s-a terminat rapid, nu a mai ramas nici macar o feliuta

O reteta simpla si rapida, dar foarte gustoasa!

Atentie nu se pune sare pentru ca are sare branza si baconul!

Ingrediente

Aluat foietaj proaspat
1 buc
Bacon
200 g
Branza feta sau telemea
150 g
Ciuperci albe proaspete
150 g
Oua
3 buc
Smantana
50 g
Verdeata (marar, patrunjel)
1 buc
cateva fire de verdeata

Pasi de urmat

1

Ingredientele sunt pregatite.

2

Intindem aluatul in forma de tarta, unsa cu ulei si pudrata cu faina, si o intepam cu furculita din loc in loc.

3

Punem sunculita pe toata suprafata aluatului.

4

Adaugam si ciupercile taiate feliute.

5

Si punem si branza taiata cubulete.

6

Intr-un bol mixam ouale cu smantanta si verdeata tocata fin.

7

Turnam compozitia mixata pe toata suprafata tartei.

8

Dam la cuptor pentru aproximativ 45-50 min la 175 grade.

9

O lasati sa se racoreasca putin si o feliati!

Pofta Buna!

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 500 grame (8 portii)
Timp de preparare: 25 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 70 min
Data publicarii:
Nota: 5 (1 voturi)

Comentarii

lena
Elena (lena) 16 feb 2011, 10:12

Ellena, tot respectul!

Tarta arata super si chiar indeamna sa o incerc si eu.

gabriela29sv
gabriela29sv 16 feb 2011, 10:18

Arata foarte bine ,Ellena .... ,n-ar rezista nimeni in fata acestei tarte

Nota mea pentru reteta:
Ellena
Elena (Ellena) 16 feb 2011, 13:42

Ti-o recomand sa o faci macar odata Lena si apoi o sa vrei sa o mai faci!

Va multumesc Lena si Gabriela pentru complimente!