Tartă cu brânză, ciuperci și bacon
rețeta postată de Elena (Ellena)
Tot mi-am propus să fac o tartă sărată cu brânză, ciuperci și bacon și am făcut, pot spune că s-a terminat rapid, nu a mai rămas nici măcar o feliuță.
O rețetă simplă și rapidă, dar foarte gustoasă!
Atenție nu se pune sare pentru că are sare brânza și baconul!
Ingrediente
●
Aluat foietaj proaspăt
1 buc
●
Brânză feta sau telemea
150 g
●
Ciuperci albe proaspete
150 g
●
Verdeață (mărar, pătrunjel)
1 buc
câteva fire de verdeață
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Ingredientele sunt pregătite.
Pas 2
Întindem aluatul în formă de tartă, unsă cu ulei și pudrată cu făină, și o înțepăm cu furculița din loc în loc.
Pas 3
Punem șunculița pe toată suprafața aluatului.
Pas 4
Adăugăm și ciupercile tăiate feliuțe.
Pas 5
Și punem și brânza tăiată cubulețe.
Pas 6
Într-un bol mixăm ouăle cu smântâna și verdeața tocată fin.
Pas 7
Turnăm compoziția mixată pe toată suprafața tartei.
Pas 8
Dăm la cuptor pentru aproximativ 45-50 min la 175 grade.
Pas 9
O lăsați să se răcorească puțin și o feliați!
Poftă Bună!
Cantitate:
500 g
(8 porții)
Timp de preparare:
25 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
70 min
Data publicării:
Notă:
5 (1 voturi)