Tarta cu branza, ciuperci si bacon
reteta postata de Elena (Ellena)
Tot mi-am propus sa fac o tarta sarata cu branza, ciuperci si bacon si am facut, pot spune ca s-a terminat rapid, nu a mai ramas nici macar o feliuta
O reteta simpla si rapida, dar foarte gustoasa!
Atentie nu se pune sare pentru ca are sare branza si baconul!
Ingrediente
●
Aluat foietaj proaspat
1 buc
●
Branza feta sau telemea
150 g
●
Ciuperci albe proaspete
150 g
●
Verdeata (marar, patrunjel)
1 buc
cateva fire de verdeata
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Ingredientele sunt pregatite.
Pas 2
Intindem aluatul in forma de tarta, unsa cu ulei si pudrata cu faina, si o intepam cu furculita din loc in loc.
Pas 3
Punem sunculita pe toata suprafata aluatului.
Pas 4
Adaugam si ciupercile taiate feliute.
Pas 5
Si punem si branza taiata cubulete.
Pas 6
Intr-un bol mixam ouale cu smantanta si verdeata tocata fin.
Pas 7
Turnam compozitia mixata pe toata suprafata tartei.
Pas 8
Dam la cuptor pentru aproximativ 45-50 min la 175 grade.
Pas 9
O lasati sa se racoreasca putin si o feliati!
Pofta Buna!
Cantitate:
500 g
(8 portii)
Timp de preparare:
25 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
70 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)