Ingrediente
●
Esenta de rom
1 lingurita
●
Faina alba calitate superioara
270 g
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 2
intr-un vas punem ouale zaharul si esenta de rom
Pas 3
mixam pina se dubleza in volum
Pas 6
adaugam 10gr de cacao si faina cu praful de copt
Pas 7
mixam bine pina se omogenizeaza compozitia
Pas 8
in forma cu pereti detasabili turnam jumatate din compozitiea noastra
Pas 9
in compozitia ramasa adaugam si restul de cacao ,mixam pina se omogenizeaza cacaua
Pas 10
este mai ciocolatiu la culoare decat primul aluat
Pas 11
turnam compozitia peste cealalalta din forma si cu codita linguritei facem ce ornament vrem. Dam forma in cuptorul incalzit la 180grade pentru 45-50 minute,dupa acest timp facem testul scobitorii
Pas 12
dupa ce lam scos din cuptor il lasam sa se raceasca bine pentru al servi!
Cantitate:
1 kg
(8-portii mari)
Timp de preparare:
50 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
90 min
Data publicarii: