Ingrediente
●
Esenta de rom
1 lingurita
●
Faina alba calitate superioara
270 g
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
2
intr-un vas punem ouale zaharul si esenta de rom
3
mixam pina se dubleza in volum
6
adaugam 10gr de cacao si faina cu praful de copt
7
mixam bine pina se omogenizeaza compozitia
8
in forma cu pereti detasabili turnam jumatate din compozitiea noastra
9
in compozitia ramasa adaugam si restul de cacao ,mixam pina se omogenizeaza cacaua
10
este mai ciocolatiu la culoare decat primul aluat
11
turnam compozitia peste cealalalta din forma si cu codita linguritei facem ce ornament vrem. Dam forma in cuptorul incalzit la 180grade pentru 45-50 minute,dupa acest timp facem testul scobitorii
12
dupa ce lam scos din cuptor il lasam sa se raceasca bine pentru al servi!
Cantitate:
1 kg
(8-portii mari)
Timp de preparare:
50 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
90 min
Data publicarii: