Ingrediente
●
Tortelini umplut cu cascaval
250 g
poti folosi si umpluti cu bacon depinde de preferinte
●
Cascaval ras pentru decor
50 g
poti folosi si formaggio
●
Bacon
100 g
sau sunca presata
●
Smantana subtire
200 ml
eu aici folosesc smantana lichida la cutie cu 12%grasime,acum nu stiu ce fel de smantana se mai gaseste in tara
●
Ulei de masline
50 ml
poti folosi foarte bine si ulei de floarea soarelui,eu gatesc numai cu ulei de masline
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Pui in cratita apa cu putina sare si putin ulei si dai pe foc pana incepe sa fiarba apa,dupa care adaugi tortelini lasi sa fiarba 8-10 minute.Dupa ce au fiert tortelini pui in sita si stropesti cu un jet de apa rece si lasi la scurs.
Pas 2
Intre timp pregatesti baconul pe care il tai felii potrivite. Pui in oala uleiul sa se incinga putin, adaugi baconul si calesti 1minut.
Pas 3
Dupa adaugi smantana,sarea si piperul dupa gust si fierbi circa 2minute,dupa care adaugi tortelini si mai dai totul intr-un clocot.
Pas 4
Pui in farfurie si ornezi cu cascaval ras sau formaggio.
Cantitate:
250 g
(tortelini)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
15 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)
Sursa:
daniela