Ingrediente
●
Cas oaie sau cascaval
150 g
●
Sare, piper negru, cimbru
2 g
dupa gust
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Intr-un vas yena uns cu ulei punem dovleceii taieti rondele de 1 cm. Le adaugam 50 ml de apa, ii acoperim cu capacul si dam timp de 10-15 minute la cuptor la foc maxim.
Pas 2
Dupa ce s-au topit/ muiat dovleceii in cuptor adaugam in tava oul batut si cuburi de cas de oaie.
Pas 3
Presaram cu condimente si lasam la cuptor la foc mic timp de 20-30 de minute.
Pas 4
Cand s-a facut oul este gata!
Lasam 5 minute sa se odihneasca si servim!
Cantitate:
4 buc
(portii)
Timp de preparare:
90 min
Dificultate:
dificil
Timp total de pregatire:
120 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)