Ingrediente
●
Porumb de floricele
100 g
Sa nu luati din acela care se face la microunde
●
Unt
20 g
Puteti folosi unt de arahide
●
Ulei de floarea soarelui
10 ml
●
Cognac
10 ml
Puteti lua esenta de rom, sau vanilie
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
1
Intr-un vas se infierbanta uleiul, se pune porumbul, se acopera vasul si se fac floricelele, apoi jumatate din ele se sfarama sau se taie bucatele
2
Ciocolata menaj se rupe in bucati mai mici sau se rade, apoi se topeste la bain-marie, iar cand este topita complet, se incorporeaza untul si cognac-ul.
3
Floricelele sfaramate se amesteca in compozitia de ciocolata si se lasa la racit (sa nu tineti prea mult, ca dupa aia nu o sa va iasa bine bulgarasii).
4
Cu o lingura, se portioneaza si se formeaza niste mingiute care se ung cu miere.
5
Fiecare mingiuta se tavaleste prin floricelele intregi si se preseaza manual a le imbraca.
Sa aveti pofta!
Cantitate:
200 g
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
40 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)