Ingrediente
●
Cartofi roz
4 buc
cartofi de dimensiune medie
●
Sfecla rosie
2 buc
2 bucati mai mari sau 3-4 mai mici
●
Castraveti murati
5 buc
●
Mazare verde la conserva
2 buc
cutii mici, nu mai stiu ce gramaj au
●
Ulei de floarea soarelui
50 ml
●
Piper negru
0.5 lingurite
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Cartofii si morcovii se spala bine se se pun la fiert. Cand incep sa fiarba, faceti focul mic si lasatii cam 40-45 de min. Cand sunt gata, ii clatiti bine cu apa rece, curatati de coaja si lasati sa se racoreasca bine. La fel faceti si cu sfecla rosie, doar ca trebuie sa fiarba mai mult - 1-2 ore, in functie de marimea legumelor.
Pas 2
Aici vedeti toate legumele curatate si racorite.
Pas 3
Si incepeti pe rand sa taiati cubulete legumele - mai intai cartofii.
Pas 7
La fel si castravetii murati (nu in otet).
Pas 8
Toate legumele de mai sus le puneti intr-o cratita mai mare, in care sa le puteti amesteca.
Pas 9
Mazarea se scurge de apa si se adauga la restul ingredientelor. Adaugati uleiul, sarea si piperul dupa gust.
Pas 10
Gustati si vedeti daca mai este nevoie de sare si piper. Aveti grija sa nu exagerati cu amestecatul, ca se fac legumele terci si mov de la sfecla.
Pofta Buna!
Cantitate:
2 kg
(7-8 portii sanatoase)
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
120 min
Data publicarii:
Nota:
5 (4 voturi)