Ingrediente
●
Carne de pui
600 g
puteți pune sau piept, sau pulpe, sau amestec
●
Ciuperci albe proaspete
4 buc
sau 3-4 linguri de ciuperci din conservă
●
Piper
0.25 lingurite
un vârf de cuțit
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Carnea de pui se spală, curăță și se dă prin mașina de tocat carne.
Pas 2
Ceapa se curăță, spală și se toacă mărunt. Apoi într-o tigaie adăugați puțin ulei și o căliți puțin - nu o rumeniți tare, doar să se înmoaie.
Pas 3
Acum puneți ciupercile, amestecați bine și mai lăsați să se călească 5 min.
Pas 4
Adăugați smântâna, puțin piper și sare - amestecați, lăsați 2-3 minute să fiarbă apoi luați de pe foc.
Pas 5
Puneți acest amestec peste carnea tocată și amestecați.
Pas 6
Adăugați pesmetul, puțină sare și piper, amestecați și gata - acesta va fi amestecul de carne pentru ruladă.
Pas 7
Cașcavalul îl dați prin răzătoarea medie și amestecați bine cu cele 4 ouă.
Pas 8
Într-o tavă de cuptor așterneți hârtie de copt și întindeți acest amestec uniform, să fie cam de 5-6 mm grosime. Dați la cuptor la 180-200 grade pentru 10-15 minute.
Pas 9
Cam așa arată după ce am scos-o de la cuptor.
Pas 10
Și acum un pic de îndemânare - luați cu mâinile hârtia de copt și răsturnați blatul de cașcaval pe o suprafață eu am pus-o direct pe masă. Scoateți hârtia ușor, se scoate repede - doar trageți de ea puțin.
Pas 11
Pe marginea blatului de cașcaval puneți amestecul de carne și îi dați o formă mai rotundă. Lăsați puțin loc la marginile laterale pentru a forma ușor rulada.
Pas 12
Formați rulada și îndoiți puțin din bordurile laterale ca să fie închisă bine din toate părțile.
Pas 13
Cam așa arată rulada gata închisă și formată.
Pas 14
O puneți atent într-o tavă de cuptor așternută cu folie de aluminiu și o înveliți bine și strâns. Apoi o dați la cuptorul preîncălzit la 180-200 grade pentru 30-35 de minute. După acest timp o scoateți și lăsați să se răcească complet.
Pas 15
Apoi o serviți și tăiați cum vă place - vă spun sincer, gustul este fff bun, de la prima gustare veți fi siguri că o mai repetați.
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
(15 porții aproximativ)
Timp de preparare:
90 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
40 min
Data publicării:
Notă:
5 (5 voturi)