Ingrediente
●
Esență de vanilie
1 buc
●
Unt
1 lingura
pentru uns tava
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Lapte rece îl amestecați cu grișul de grâu și lăsați la o parte 10 minute.
Pas 2
În acest timp puneți restul ingredientelor într-un blender și mixați bine compoziția să fie foarte fină și moale.
Pas 3
Tava pentru budincă se unge cu unt și se presară puțin griș.
Pas 4
În compoziția de brânză adăugați laptele cu griș și mai blendați o dată.
Pas 5
Turnați acest amestec în tavă și nivelați bine.
Pas 6
Puneți tava la cuptor pentru 35-40 de minute la 180 de grade - până se rumenește frumos.
Apoi o scoateți și lăsați să se răcească.
Pas 7
Se întoarce pe un platou/fund și este gata de servit.
Poftă Bună!
Cantitate:
700 g
(6-7 porții)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
15 min
Data publicării:
Notă:
5 (11 voturi)