Ingrediente
●
Nuci macinate
2 linguri
●
Sare
0.5 lingurite
si piper macinat
●
Ulei de floarea soarelui
50 ml
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Carnea se spala bine, se taie cubulete si o caliti in putin ulei.
Cand se rumeneste usor, adaugati putina sare si piper.
Pas 2
Desfaceti rodia si adunati bobitzele intr-o farfurie.
Pas 3
Cartofii si sfecla se fierb, se curata si se racoresc bine.
Pas 4
Sfecla se da prin razatoarea medie, adaugati nucile macinate si o jumate de lingurita de sare - amestecati bine.
Pas 5
Si incepem sa montam salata - puneti in mijlocul unei farfurii un pahar si in jurul lui aranjati cartofii dati prin razatoare - vedeti poza. Se unge bine cu maioneza.
Pas 6
Carnea se pune peste stratul de cartofi.
Pas 7
Apoi puneti amestecul de sfecla si nuci, nivelati bine si dati forma rotunda.
Pas 9
Si peste maioneza atent presarati bobitzele de rodie, sa acopere complet suprafata salatei.
Pas 10
Scoateti atent paharul din mijloc, si puteti sa o serviti ca atare, sau putina verdeata in mijloc.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(1)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
120 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)