Ingrediente
●
Ciuperci conservate
2 buc
adică 2 borcane de 300g
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Pieptul de pui se spală bine, se pune la fiert aproximativ 30-40 de min. Apoi se lasă la răcit pe o farfurie.
Pas 2
Ceapa se taie mărunt și se pune la călit în puțin ulei.
Pas 3
Când se rumenește ușor, se adaugă ciupercile scurse de apă. Se amestecă bine.
Pas 4
Lăsați ciupercile 10 min să se călească împreună cu ceapa.
Pas 5
După 10 min, se scoate amestecul de ciuperci și ceapă într-un bol în care se va amesteca salata, ca să se răcorească.
Pas 6
Ouăle se fierb tari, se lasă să se răcorească în apă rece, după care se curăță.
Pas 8
Se adaugă peste ciuperci.
Pas 9
Ouăle se taie mărunt și se adaugă la restul ingredientelor.
Pas 10
Se adaugă maioneza, se amestecă bine. Aveți grijă să nu puneți prea multă.
Cum am spus mai sus, puteți adăuga aici și porumb la conservă, să fie mai ușoară.
Pas 11
Frunzele de salată se spală bine și se aranjează pe o farfurie.
Pas 12
Castraveții se spală și se taie subțire de-a lungul lor.
Pas 13
În mijlocul frunzelor de salată se pune amestecul de salată. Bucățile de castraveți se aranjează împrejurul salatei, formând un fel de trandafir verde, sau un fel de varză :)
Pas 14
Așa ar trebuie să arate varianta finală.
Este foarte bună și sățioasă, recomand să o încercați.
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
(5-6 porții)
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
60 min
Data publicării:
Notă:
5 (8 voturi)