Deoarece folosim Youtube (oferit de Google) pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoriile
- Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv
- Selectarea reclamelor de bază
- Crearea unui profil de reclame personalizate
- Selectarea reclamelor personalizate
- Măsurarea performanței reclamelor
- Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență
- Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor
in
Centrul de preferinte pentru confidentialitate
Ingrediente
●
Castraveți murați/în oțet
5 buc
●
Ceapă verde
4 buc
adică 1 legătură de ceapă verde
●
Pătrunjel verde
1 legatura
●
Ulei
30 ml
puneți orice ulei preferați
●
Sare
0.5 lingurite
puneți după gust
●
Piper negru măcinat
0.25 lingurite
după gust
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Eu am folosit o conservă mare de năut, am scurs-o de apă și am spălat puțin năutul sub jet de apă.
Pas 2
Puteți folosi tonul cu uleiul din conservă în salată, atunci aveți grijă la final să adăugați mai atent uleiul din rețetă.
Dacă folosiți ton în suc propriu, neapărat să-l scurgeți dinainte.
Pas 3
Castraveții se taie cubulețe și se adaugă la ingredientele de mai sus.
Pas 4
Ultimele sunt ceapa și pătrunjelul tocate mărunt.
Pas 5
Adăugați uleiul, potriviți de sare(eventual și piper, dacă vă place) și amestecați bine.
Și asta-i toată salata, deosebită, delicioasă și sănătoasă.
Poftă Bună!
Cantitate:
500 g
(4-5 porții)
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
10 min
Data publicării:
Notă:
5 (2 voturi)