Ingrediente
●
Mazare verde la conserva
1 buc
conserva mica - 200-300g
●
Piept de pui fiert
400 g
sau carne de porc fiarta
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Morcovul se da prin razatoare marunta si il caliti putin in tigaie cu 2-3 linguri de ulei.
Pas 2
Ceapa se taie julien(solzisori), se amesteca cu zaharul si otetul si lasati 2-3 ore sa se marineze.
Pas 3
Dupa acest timp incepem sa adunam salata:
- intr-un bol se pune mazarea scursa de zeama
- adaugati morcovii caliti
- si carnea taiata cubulete - eu am folosit aici Pastrama de pui de casa.
Pas 4
Ceapa se scurge de zeama pe care o lasa si se adauga in bol.
Pas 5
Adaugati maioneza - incercati sa nu puneti foarte multa pentru inceput(puteti s-o inlocuiti cu iaurt pt o varianta mai light) - amestecati potriviti de sare si piper(optional).
Pas 6
Si cam atat, eu as recomanda s-o lasati macar o ora la frigider sa se patrunda mai bine, dar nu este obligatoriu.
Pas 7
O combinatie perfecta si foarte buna, s-o incercati neaparat - serviti si ornati dupa preferinte si imaginatie :)
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)