Ingrediente
●
Mazăre verde la conservă
1 buc
conservă mică - 200-300g
●
Piept de pui fiert
400 g
sau carne de porc fiartă
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Morcovul se dă prin răzătoare măruntă și îl căliți puțin în tigaie cu 2-3 linguri de ulei.
Pas 2
Ceapa se taie julien (solzișori), se amestecă cu zahărul și oțetul și lăsați 2-3 ore să se marineze.
Pas 3
După acest timp, începem să adunăm salata:
- într-un bol se pune mazărea scursă de zeamă
- adăugați morcovii căliți
- și carnea tăiată cubulețe - eu am folosit aici Pastramă de pui de casă.
Pas 4
Ceapa se scurge de zeama pe care o lasă și se adaugă în bol.
Pas 5
Adăugați maioneza - încercați să nu puneți foarte multă pentru început (puteți s-o înlocuiți cu iaurt pentru o variantă mai light) - amestecați, potriviți de sare și piper (opțional).
Pas 6
Și cam atât, eu aș recomanda s-o lăsați măcar o oră la frigider să se pătrundă mai bine, dar nu este obligatoriu.
Pas 7
O combinație perfectă și foarte bună, s-o încercați neapărat - serviți și ornați după preferințe și imaginație :)
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării:
Notă:
5 (1 voturi)