Semipreparate
●
200 ml
cantitatea de maioneză se reglează după gust
Ingrediente
●
Porumb conservat
1 buc
o conservă
●
Piept de pui
1 buc
un piept de pui
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Într-un bol bateți 5 ouă, adăugați laptele și puțină sare.
Pas 2
Bateți bine cu o furculiță sau telul, ca pentru omletă.
Pas 3
Într-o tigaie unsă cu ulei și încinsă turnați câte un polonic de omletă, ca la clătite.
Pas 4
Prajiti pe ambele părți, să fie ușor rumene.
Pas 5
Vor ieși cam 4-5 omlete, le puneți în farfurie și lăsați să se răcorească puțin.
Pas 6
În timpul cât prăjiți omletă, puneți la fiert pieptul de pui. Lăsați să fiarbă 30-40 de min.
Îl răcoriți puțin după.
Pas 7
Tăiați mărunt pieptul de pui și îl puneți într-un bol de salată.
Pas 8
Omleta o tăiați fidea măruntă, adăugați la pieptul de pui.
Pas 9
Peste omletă adăugați porumbul din conservă.
Pas 10
Ceapa se taie mărunt, se adaugă peste restul ingredientelor. Turnați maioneza, la început mai puțin, apoi după ce amestecați mai vedeți.
Pas 11
Se amestecă bine salata, se potrivește de sare și maioneză.
Pas 12
Se ornează după preferință, se poate servi atât imediat cât și când este necesar.
Poftă Bună!
Cantitate:
2 kg
(4-5 porții)
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
40 min
Data publicării:
Notă:
5 (6 voturi)