Ingrediente
●
Ridiche rosie
7 buc
ale mele au fost mai mici
●
Branza de vaci
100 g
alegeti branza mai bine scursa si grunjoasa su branzica cottage
●
Smantana fermentata grasa, 25-30%
3 linguri
●
Ceapa verde
1 buc
si orice verdeata daca va place - mararul s-ar potrivi cel mai bine
●
Piper negru macinat
0.25 lingurite
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Spalati bine si pregatiti legumele.
Castravetii si ridichea se taie rondele subtiri, chiar direct in farfuria de servire.
Pas 3
Deasupra presarati branza de vaci.
Pas 4
Puneti sarea si putin piper negru macinat, daca va place.
Pas 5
Deasupra vine smantana si ceapa verde tocata marunt.
Puteti adauga si niste marar verde, dupa gust, sau alta verdeata.
Pas 6
O amestecati chiar la servire, sa nu lase prea multa zeama legumele.
Este minunata, satioasa si colorata!
Pofta Buna!
Cantitate:
500 g
(2-3 portii)
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
10 min
Data publicarii: