Ingrediente
●
Ridiche roșie
7 buc
ale mele au fost mai mici
●
Brânză de vaci
100 g
alegeți brânza mai bine scursă și grunjoasă sau brânzică cottage
●
Smântână fermentată grasă, 25-30%
3 linguri
●
Ceapă verde
1 buc
și orice verdeață dacă vă place - mărarul s-ar potrivi cel mai bine
●
Piper negru măcinat
0.25 lingurite
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Spălați bine și pregătiți legumele.
Castraveții și ridichea se taie rondele subțiri, chiar direct în farfuria de servire.
Pas 3
Deasupra presărați brânza de vaci.
Pas 4
Puneți sarea și puțin piper negru măcinat, dacă vă place.
Pas 5
Deasupra vine smântâna și ceapa verde tocată mărunt.
Puteți adăuga și niște mărar verde, după gust, sau altă verdeață.
Pas 6
O amestecați chiar la servire, să nu lase prea multă zeamă legumele.
Este minunată, sățioasă și colorată!
Poftă Bună!
Cantitate:
500 g
(2-3 porții)
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
10 min
Data publicării: