Acest tort din start l-am remarcat pentru design-ul simplu de realizat dar în același timp și frumos, cineva îi mai spunea și Tort Giraffe, oricum l-aș numi vă spun că este un tort care merită făcut, gustos, moale, fraged, deosebit și frumos.
Am fost 10 persoane la masă și niciunul nu a putut ghici de la ce vine culoarea portocalie, am făcut-o special ca să văd dacă se simte gustul de roșii în tort. Deci, nu se simte deloc, doar dacă sunteți foarte tari în mirosuri, și oricum nu încurcă gustul delicios.
Mă gândesc că această cremă complexă de brânză cu lapte condensat se poate înlocui cu cremă de smântână(de 20-30%) cu zahăr și vanilie, urmează să testez pe viitor și vă spun. Până atunci faceți cu cremă de brânză - găsiți lapte condensat în magazinele arabești, Carrefour, etc.
La ultimul pas aveți și poza cu secțiunea tortului, cred că este destul de convingătoare :)