Ingrediente
●
Brânză de vaci
250 g
alegeți brânza mai moale și cremoasă
●
Amidon alimentar
2 linguri
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Ouăle se bat spumă cu cele 50g de zahăr.
Pas 2
Adăugați smântâna, brânza și amidonul, amestecați bine.
Dacă aveți brânză simplă de casă ar fi bine s-o treceți printr-un blender sau sită, să fie mai fină la compoziție.
Pas 3
Topiți ciocolata albă pe baie de aburi sau în microunde - și o adăugați la compoziția de mai sus, amestecați bine.
Pas 4
Turnați budinca într-o tavă de cuptor așternută cu hârtie de copt - tava mea este de 20cm diametru, dacă aveți tava simplă de pandișpan dublați ingredientele.
Pas 5
Coaceți budinca la cuptor preîncălzit la 180 grade timp de 35-40 minute.
La început se va ridica dar după ce o scoateți și se răcorește se va lăsa înapoi, este normal pentru o budincă cu brânză.
Pas 6
O serviți caldă sau rece, cu puțină smântână, fructe sau ciocolată albă topită.
Poftă Bună!
Cantitate:
500 g
(5-6 porții)
Timp de preparare:
40 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
15 min
Data publicării:
Notă:
5 (3 voturi)