Ingrediente
●
Branza de vaci
250 g
alegeti branza mai moale si cremoasa
●
Amidon alimentar
2 linguri
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Ouale se bat spuma cu cele 50g de zahar.
Pas 2
Adaugati smantana, branza si amidonul, amestecati bine.
Daca aveti branza simpla de casa ar fi bine s-o treceti printr-un blender sau sita, sa fie mai fina la compozitie.
Pas 3
Topiti ciocolata alba pe baie de aburi sau in microunde - si o adaugati la compozitia de mai sus, amestecati bine.
Pas 4
Turnati budinca intr-o tava de cuptor asternuta cu hartie de copt - tava mea este de 20cm diametru, daca aveti tava simpla de pandispan dublati ingredientele.
Pas 5
Coaceti budinca la cuptor preincalzit la 180 grade timp de 35-40 minute.
La inceput se va ridica dar dupa ce o scoateti si se racoreste se va lasa inapoi, este normal pentru o budinca cu branza.
Pas 6
O serviti calda sau rece, cu putina smantana, fructe sau ciocolata alba topita.
Pofta Buna!
Cantitate:
500 g
(5-6 portii)
Timp de preparare:
40 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
15 min
Data publicarii:
Nota:
5 (3 voturi)