Cu gogoșarii în oțet, la fel ca și la rețeta de Castraveți în oțet mi-a luat mult timp până am găsit o combinație și rețetă bună de gogoșari în oțet, în același timp simplă, fără prea multe operațiuni de conservare/sterilizare. Mulțumiri multe utilizatoarei site-ului Tia pentru rețeta sugerată în comentariile la Gogoșarii marinați (altă rețetă, gogoșarii au un gust mai dulce).
Am făcut în așa fel gogoșarii deja de 3 ani, și sunt exact cum trebuie să fie - picanți, crocanți - deși nu suntem mari amatori de murături în oțet, sunt nelipsite în Salata de boeuf. Așa că în fiecare an mă asigur că am producție proprie de castraveți și gogoșari în oțet, măcar câte 10 borcane de fiecare. Apropo castraveții făcuți după această rețetă sunt la fel, foarte delicioși și gustoși, acum am pus și niște gogonele, conopidă și varză roșie, să vedem cum vor fi.
Pentru cei mai pofticioși sugestie - puteți face o caserolă mică și lăsată 3 zile în marinadă, apoi păstrați la frigider - deja veți putea degusta și savura o primă tură de gogoșari.
Vă invit la comentarii să scrieți sugestii și rețetele voastre, întotdeauna este loc de mai bine, nu?