Știți foarte bine situația iarna, când vrei să mănânci o salată de legume, bună și naturală - dar când mergi la supermarket găsești numai roșii ca plasticul și alte legume crescute în seră și maturate cu chimicale.
Vă propun soluția, să faceți de probă 5 borcane din această salată la borcan, și îmi spuneți cum a mers iarna. Vă garantez că unica dezamăgire va fi că ați făcut prea puțină :) În familia noastră o știu de când sunt și eu, se făcea obligatoriu câte 50 de borcane, să ajungă pe toată iarna.
La gust este foarte bună (foarte apropiată de gustul natural al legumelor), noi adăugăm iarna puțină ceapă verde sau albă și o mâncăm la orice garnitură de carne sau legume. Iar dacă o amestecați cu puțină varză murată, sigur mă pomeniți numai de bine :) În plus se poate folosi la prepararea ciorbelor, mâncărurilor, este ca o vegeta de legume concentrată în borcan.
În plus metoda simplă de preparare, le puneți la cuptor sau la sterilizare, și în 2 ore maxim aveți salata gata.
Promit că voi schimba poza de prezentare, atunci când voi deschide primul borcan de anul ăsta - din păcate cele de anul trecut s-au terminat în prima lună de iarnă trecută.