Stiti foarte bine situatia iarna, cand vrei sa mananci o salata de legume, buna si naturala - dar cand mergi la supermarket gasesti numai rosii ca plasticul si alte legume crescute in sera si maturate cu chimicale.
Va propun solutia, sa faceti de proba 5 borcane din aceasta salata la borcan, si imi spuneti cum a mers iarna. Va garantez ca unica dezamagire va fi ca ati facut prea putina :) In familia noastra o stiu de cand sunt si eu, se facea obligatoriu cate 50 de borcane, sa ajunga pe toata iarna.
La gust este foarte buna (foarte apropiata de gustul natural al legumelor), noi adaugam iarna putina ceapa verde sau alba si o mancam la orice garnitura de carne sau legume. Iar daca o amestecati cu putina varza murata, sigur ma pomeniti numa de bine :) In plus se poate folosi la prepararea ciorbelor, mancarurilor, este ca o vegeta de legume concentrata in borcan.
In plus metoda simpla de preparare, le puneti la cuptor sau la sterilizare, si in 2 ore maxim aveti salata gata.
Promit ca voi schimba poza de prezentare, atunci cand voi deschide primul borcan de anul asta - din pacate cele de anul trecut s-au terminat in prima luna de iarna trecuta.