Ingrediente
●
Otet balsamic
1 lingura
sau otet de vin
●
Patrunjel verde
1 legatura
●
Portocale
1 buc
folositi doar jumatate din ea
●
Ulei de masline
2 linguri
●
Sare,piper
1 lingurita
puneti dupa gust
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Sfecla o fierbeti in apa, sau la microunde, sau o coaceti la cuptor. Lasati sa se raceasca, o curatati si taiati cubulete.
Pas 2
Verdeata se toaca marunt, usturoiul se piseaza - se adauga ambele la sfecla.
Pas 3
Stoarceti sucul din jumatate de portocala.
Pas 4
Pregatim dressing-ul pt salata - amestecati otetul, sucul de portocale si uleiul de masline.
Pas 5
Adaugati dressing-ul la salata, potriviti de sare si piper, amestecati bine.
Pas 6
Eu am servit salata pe frunze de salate si verdeata, plus am folosit cealalta jumatate de portocala - am curatat-o, decojit-o bine si am ornat salata cu ea.
Pofta Buna!
Cantitate:
500 g
(2-3 portii)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
90 min
Data publicarii:
Nota:
5 (8 voturi)